Båtservice

​Vi tilbyr en rekke vedlikeholds – og servicetjenester.

Det er flere og flere som velger å sette bort hele eller deler av båtholdet til profesjonelle.

Installasjon

Montering og oppgradering av diverse båtutstyr.

Vedlikehold

Påføring av bunnstoff og polering av din båt.

Løft

Båtløft gjort raskt og skånsomt med opptil 17 tonn kapasitet.

vi tilbyr

VASK OG AVFETTING

Vi tilbyr grundig vask av båt. Med riktig kjemi og skånsomme verktøy kan vi sikre komplett avfetting og en helt ren overflate. Dette er viktig for å sikre gode resultater ved polering og/eller påføring av syntetisk eller voksbasert sealing.

POLERING

En blank båt er ikke bare pen å se på, den er i tillegg skittavvisende og lettere å vaske. Vi tilbyr hånd- og maskinpolering med produkter av høy kvalitet for å fjerne oksidert, slitt gelcoat og hente frem glans. Vi påfører alltid sealing for å beskytte overflaten mot sol og oksidasjon for et varig resultat.

VOKSING

En blank båt trenger ikke polering med slipende midler og mekanisk skrubbing. For å sikre lengst mulig levetid på båtens gelcoat anbefaler vi derfor kun vask etterfulgt av voks på allerede blanke overflater. Påføring av hardvoks beskytter overflaten mot sollys og oksidasjon, og bevarer det blanke uttrykket så du slipper å polere flaten blank igjen.

BUNNSTOFFING

For å beskytte mot groe tilbyr vi bunnstoffing med valgfritt hardt eller selvpolerende bunnstoff. Vi har bunnbehandlet nybåter fra merker som Jeannau og Prestige Yachts for Heitmann Marin i en årrekke og leverer alltid et profesjonellt resultat. Vi tilbyr også bunnstoff for drev/propell.

RUBBING

Når en overflate har blitt for slitt eller oksidert til å poleres blank igjen, må det sterkere lut til. Under en rubbing fjerner vi den øverste delen av en overflate med kraftige slipemidler og verktøy. Resultatet er ny glans, færre/mindre riper og revitaliserte farger. Rubbing etterlater en helt ren flate som er klar til polering.

TEAK RENS

Vi tilbyr rens av ubehandlet og lett oljede teakdetaljer -og dekk. Teakrens er en skånsom metode for å fjerne skjolder, grønske, og skitt uten å måtte pusse ned dekk og fug. Syrerensen henter frem falmet trefarge-og struktur uten å gjøre teaken glatt å gå på. Utføres før polering/voks og bunnstoff, da rensemiddelet løser opp vokssealing og bunnstoff.

Bestill vinteropplag for vinteren 2019-2020 på land eller i isfri havn.

Priser og vilkår ligger i skjema.

Bruk gjerne kalkulator under utfylling for enklere utregning av total pris.

Close Menu